Къща Елена

Къщата

Условия

Местоположение

Развлечения

Фотогалерия

Връзки

Цени

Контакти
 

Условия

Къща за гости „Елена” е разположена в обширна градина с чудесна панорама към Стара планина.

Една от стаитеКъщата разполага с 4 луксозни стаи за двама. В спалните има възможност за допълнително настаняване на гости при по-големи компании. За деца е безплатно. За удобство и пълноценна почивка на родителите се предлага  детска кошара и стол за хранене за малко дете. Изградена е система за локално отопление с електронно управление на фирма „Будерос” с дизелов котел, посредством който се затопля водата за битови нужди.

ВанаВ къщата може да се настанят до 4 отделни семейства с деца или двойки, както и по-големи общи компании (до 15 души). За удобство на гостите в къщата са изградени две луксозно напълно обзаведени кухни с трапезарии, които са дистанцирани независимо една от друга. Предлага се обширна холова част с камина. В двора на къщата има басейн 18 на 9 метра, което е чудесна възможност за плаж в приятна обстановка и дискретност. Домакините предлагат възможност за приготвяне на храна и обслужване по предварително направена заявка. Цените на услугата са по договаряне.

Холът Кухнята Трапезарията

Нашето предложение за отдих е от една страна към семейства, влюбени двойки, приятелски компании, които искат не само да се насладят на своята почивка, но и ценят качеството и лукса на предлаганите условия. От друга страна предложение за отдих отправяме към управителите на фирми, които биха могли да подарят на своите служители един незабравим уикенд съчетан с тийм билдинг за сплотяване на колектива. От трета страна предлагаме на всеки, който иска за своя рожден ден, имен ден, кръщене и за други лични и семейни тържества да изненада своите близки и гости с перфектна организация и дискретно обслужване на тържеството от страна на домакините в къща „Елена”.

Вечерите в Балкана са тихи и прохладни. Преживяванията през деня могат да се обсъждат в уютно изграденото барбекю с камина в двора на къщата.

Барбекюто на двора Басейна

© 2009-2013 инж. Светослав Михайлов